Alumniavond radio

Podcast voorgesteld op alumni-avond Radio

Nieuws

Afgelopen vrijdag vond op het RITCS de eerste alumni-avond van de afdeling Radio plaats. Op de alumni-avond werd de podcast 'Sweet Spot' gelanceerd en kwam schrijfster, radioproducer en presentatrice Cathy Fitzgerald langs in CINEMA RITCS voor een beluistering van haar documentaire ‘Mirrored’, die eerder werd geselecteerd voor de Prix Europa. 

Met enige trots lanceerde de radio-opleiding afgelopen vrijdag 'Sweet Spot', een podcast met werk van radiostudenten. De werken die op Sweet Spot zullen verschijnen verschillen in genre, gaande van een fictiewerk , een radioprogramma, een documentaire tot een audiostuk. De enige gemene deler: ze werden allemaal gemaakt op het RITCS door huidige studenten of oud-studenten. 

'Hoe gaat het er aan toe in het hoofd van iemand die er mentaal niet meer is?' Dat is het uitgangspunt van 'Vaag', het werk van Robbe Petitjean wiens fictiestuk als eerste te beluisteren valt op Sweet Spot. De podcast kan je vanaf vandaag beluisteren via je smartphone, door het opzoeken van de podcast via je podcast-app, via soundcloud of via onderstaande link. 

 

Deel dit