Professionele Bachelor infomoment

Extra infomoment en toelatingsproef Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten

Nieuws

Bouw aan je toekomst in de audiovisuele media en live events en start in september met de Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten aan het RITCS. De opleiding leidt je kritisch en praktisch op om je eigen weg uit te stippelen in een internationale context van formats, live streaming, digital storytelling, content creatie, social media en productie management, zodat je meteen kan beginnen in de wondere wereld van de creative industries, broadcasts en live events.

Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.

Ben je nog niet helemaal zeker of je in het plaatje past? Zit je nog met wat vragen? Of ben je nieuwsgierig in wat voor omgeving je terecht zal komen? 
Het RITCS organiseert een extra infomoment en toelatingsproef voor de last-minute twijfelaars. 
Op vrijdag 3 september kan je een bezoek brengen aan de campus Dansaert, uitgebreid kennis maken met onze docenten, en ontdek of het klikt. Die dag organiseren we enkele infosessies waarbij onze docenten en opleidingshoofden je mee op sleeptouw nemen voor een rondleiding door het RITCS, en je meer tekst en uitleg geven over het reilen en zeilen aan het RITCS. 

Interesse in een infosessie?
Schrijf je dan snel in via deze link. Na je inschrijving ontvang je nog een bevestigingsmail met meer informatie over je bezoek. 

Keuze definitief gemaakt?
Dan kan je je alvast inschrijven voor de artistieke toelatingsproef van deze opleiding. 
Meer info over deze toelatingsproef kan je hier vinden. 
De deadline om in te dienen is vrijdag 10.09.2021.

Hopelijk tot dan! 

Enkele impressies van de Professionele Bachelor: 

Deel dit