RITCS School of Arts MNM Student late night

Dit zijn de RITCSers voor MNM's Student Late Night

Nieuws

Zeven jonge radiomakers vertegenwoordigen maandag (18.02) en dinsdag (19.02) het RITCS School of Arts tijdens Student Late Night op MNM. Voor het zesde jaar op rij slaan VRT-jongerenzender MNM en zes Vlaamse hogescholen de handen in elkaar voor hun studentenproject Student Late Night. De deelnemende jonge mediastudenten krijgen drie weken lang een intensieve masterclass in de studio’s van de radiozender. MNM-dj’s Evelyn De Backer en Bart De Raes begeleiden de studenten tijdens hun stage.

Rino Ver Eecke, nethoofd MNM: 
"Jong talent is heel belangrijk voor MNM. Als radiomerk willen we volop meevoelen in de leefwereld van jongeren. En daarom maken we MNM met de input van jonge radiomakers die tijdens Student Late Night kunnen laten zien wat zij al kunnen. Zo creëert MNM een échte springplank voor jong radiotalent: we geven hen kansen, een duw in de rug maar leren ook veel van hen. Ik kijk al uit naar de radioshows die de jonge radiowolven zullen maken.”

Springplank

Zes jaar geleden sloegen MNM en de Vlaamse hogescholen voor het eerst de handen in elkaar voor het studentenproject. Sindsdien heeft het al heel wat jongeren aan een boeiende job bij de radio geholpen. Zowel MNM-dj's Dorianne Aussems, Sen De Paepe als Julie Van den Steen gingen vast aan de slag bij MNM dankzij het project. Ook Kawtar Ehlalouch, die vorig jaar deelnam, is ondertussen elke dag te horen bij MNM. En ook voor jonge talenten Cato Peeters en Maurane Proost was de stage een springplank.

Luister

Volg Student Late Night van maandag tot en met donderdag tussen 23 uur en middernacht op MNM of via de MNM-app.

Deel dit