Boekenbeurs Antwerpen RITCS aftermovie

Dit was RITCS op de Boekenbeurs!

Nieuws

Twee weken lang brachten de studenten met Airbox, de televisiezender van het RITCS, verslag uit vanop de Boekenbeurs. Van one-on-ones met bekende auteurs als Herman Brusselmans en Marc De Bel tot livestreams van de literaire events, de studenten van het RITCS sloegen de handen in elkaar en gunden je dagelijks een blik voor én achter de schermen van de boekenbeurs via Facebook en Instagram. 

Bracht je de afgelopen twee weken een bezoek aan de Boekenbeurs in Antwerpen, dan is de kans groot dat je onze studenten hebt gespot. Aan de voet van de Boek-o-droom brachten ze dagelijks verslag uit vanop de Boekenbeurs. Iets gemist? Dan kan je nog terecht op de website van Airbox om je schade in te halen. 

Wil je zelf mediamaker worden? Dan is de Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten aan het RITCS School of Arts misschien iets voor jou. De professionele bacheloropleiding leidt je kritisch en praktisch op om je eigen weg te maken ik een internationale context van live events, onlineproductie, mediaproductie en mediakunst. Meer info over de opleiding en de toelatingsproef via ritcs.be! 

Bekijk de aftermovie!

Deel dit