CINEMA RITCS programmatie februari

Cinefiele start voor CINEMA RITCS

Nieuws

CINEMA RITCS, de huiscinema van het RITCS School of Arts, opent binnenkort terug haar deuren en start het jaar 2019 met een bijzonder cinefiel programma. Ook deze maand gaat CINEMA RITCS met verschillende makers ik gesprek en verwelkomt het ondermeer het Independent Brussels Film Festival en Cinemaximiliaan. 

Programmatie

Over CINEMA RITCS

CINEMA RITCS is de plek voor wie onze passie voor het witte doek deelt. Gelegen in het bruisende hart van Brussel, in de Antoine Dansaertstraat vlakbij de Oude Graanmarkt, is CINEMA RITCS de huisbioscoop van het RITCS | Royal Institute for Theatre, Cinema & Sound en dé ontmoetingsplaats voor de echte filmliefhebbers.

Uitgerust met de allernieuwste digitale filmprojectie-apparatuur en een magisch wit doek van maar liefst zeven meter breed biedt CINEMA RITCS met zijn 125 cinemazetels ruimte aan de beleving van de fascinerende wereld der bewegende beelden. Daarbij worden vele vertoningen vakkundig ingeleid door RITCS-docenten, filmmakers, cinefielen of andere voorname binnen- en buitenlandse gasten. Zo werkte CINEMA RITCS in het verleden samen met een reeks prachtige cinefiele initiatieven als het Off Screen Film Festival, Cinemaximiliaan, Afrika Film Festival, Europalia en de Unie van Regisseurs. 

Op de hoogte blijven van de programmatie van CINEMA RITCS? Raadpleeg de programmatie aan de hand van onze agenda of volg de cinema op de voet via haar Facebookpagina.

Deel dit