Aan de slag in de media? Ontdek onze Professionele Bacheloropleiding!

Aan de slag in de media? Ontdek onze Professionele Bacheloropleiding!

Nieuws

Wil je in september starten aan een opleiding die je klaarstoomt voor een job in de audiovisuele mediawereld? Dan zit je goed bij de Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten aan het RITCS School of Arts. De opleiding leidt je kritisch en praktisch op om je eigen weg te maken in een internationale context van live events, televisie, social media, online productie, digital storytelling, mediaproductie en mediakunst. 

Voor wie?

De opleiding is er voor jou als je mee wil werken aan de verhalen die nù aan het gebeuren zijn. Je voelt je thuis in de wereld van de (online) audiovisuele media en je wil je skills verder inzetten om events, concerten, programma’s en actuele gebeurtenissen te registreren en nadien om te zetten naar creatieve content.

Je bent een early adopter die gebeten is door de nieuwste technologische ontwikkelingen en platformen en wil je verder professionaliseren om in de media als all-rounder aan de slag te gaan. Je valt omver van ééntonigheid en wil als hands-on creator je kennis uitbreiden om meer, sneller, anders en professioneler aan het werk te gaan.

Je houdt van teamwork en droomt ervan als creatieve multidisciplinair samen met je team een idee om te zetten in frisse audiovisuele content. Je wil graag een onmisbare schakel zijn in de workflow van grote live captaties.

Op het RITCS wil je je verder verdiepen in hoe je snel, efficiënt maar vooral ook professioneel content kunt maken voor diverse platformen. Techniek en organisatorisch inzicht, reflectie, creatieve verbeelding en kritische zin staan voorop. Je staat daarbij het liefst met één voet in de school en met de andere voet in het werkveld zodat je kennismaakt met de laatste nieuwe trends in de audiovisuele sector.

Lijkt de opleiding iets voor jou? Lees dan meer over de opleiding en de vakken op onze opleidingspagina en registreer je nu nog voor de de toelatingsproef in augustus.
 

MEER OVER DE OPLEIDING

De opleiding in beeld

Deel dit