RITCS @ SID-INs 2021

SID INS RITCS 2021
Data
,
8:30
to
16:30
,
10:00
to
16:30
,
8:30
to
16:30
,
10:00
to
16:30
Waar?
Online event
Prijs
Gratis
Infomoment

Van dinsdag 12 januari tot en met zaterdag 23 januari neemt het RITCS School of Arts deel aan de jaarlijkse SID-INs. Door de huidige corona-maatregelen is het onmogelijk om je in levende lijve te verwelkomen op de verschillende standen. Daarom heeft het Vlaams Ministerie van Onderwijs voor een digitale versie van de SID-INs gezorgd. Tijdens de digitale SID-INs kan je aan de hand van een avatar onze digitale stand bezoeken, chatten met onze informanten of vragen stellen aan de hand van een videogesprek.

Waar kan je ons vinden?

Je kan de stand van het RITCS School of Arts vinden op stand 7 in hal 1 van de digitale SID-INs. Onze docenten gaan er graag met jou in gesprek via chat- en videogesprekken. Zijn we tijdens jouw bezoek niet op de stand aanwezig dan kan je altijd onze folders downloaden. Als School of Arts van de Erasmushogeschool Brussel delen we trouwens een stand met onze collega's van het Koninklijk Conservatorium Brussel. Heb je vragen over Musical of Muziek loop dan niet te ver weg. 

Wanneer zijn we aanwezig? 

Je kan de SID-INs van dinsdag tot en met vrijdag met je klas bezoeken en meer informatie krijgen over onze opleidingen Audiovisuele Kunsten en Drama. Op woensdagnamiddag 13 en 20 januari en op zaterdag 16 en 23 januari kan je ook alleen of met je ouders bezoeken.
 

BEZOEK DE SID-INS

Deel dit