Online infosessie: radio

Online infosessie: radio
Data
,
14:00
to
15:30
,
19:30
to
21:00
Waar?
Online
Prijs
Gratis
Reservatie
Registratie via formulier
Infosessie over studierichting

Wil je in september starten aan het RITCS School of Arts maar zit je nog met vragen over de richting, de vakken, de toelatingsproef of de lesweek? Tijdens de online infosessies van woensdag 10 maart en woensdagavond 17 maart helpen onze docenten je graag verder. Dan nemen zij terug plaats achter hun computer om al jouw vragen te beantwoorden via zoom of teams. 

Data

Op woensdagnamiddag 10 maart 2021 organiseren we tussen 14u en 15u30 een eerste reeks infosessies over de verschillende richtingen. Op woensdagavond 17 maart 2021 organiseren we ook een reeks avondsessies. Zo kunnen ook je ouders het gesprek over de studierichting bijwonen. 

Registreren

Registreer je voor onze infosessies aan de hand van onderstaand formulier. Je maakt daarbij een keuze tussen één of meerdere sessies. Enkele dagen voor de start van de sessie krijg je van ons de link toegestuurd waarmee je de sessie kan bijwonen. Vragen kunnen tijdens de sessie worden gesteld met gebruik van een micro of via de chat.

Ook interessant

Heb je na de sessie over de studierichting nog vragen over je studieparcours of wil je graag meer weten over eventuele persoonlijke begeleiding? Dan kan je op beide woensdagen de sessies bijwonen met onze traject- en studentenbegeleider. Ben je eerder op zoek naar een kot of kom je graag meer te weten over studeren in Brussel? Dan kan je ook aanschuiven bij de infosessies van Stuvo (studentenvoorzieningen EhB) of BRIK (Brussel en ik).

Ben je geïnteresseerd in Radio dan kan je op woensdagavond 10 maart ook deelnemen aan de luisteravond van Radio. Samen met enkele docenten en studenten luister je dan naar een greep uit de werken van onze studenten. Raadpleeg onze agenda voor het volledige overzicht of download het programma.

Registratie infosessie studierichting

Jouw gegevens

Registratie sessies 10 maart 2021

Ik woon graag de volgende infosessie(s) bij

Registratie sessies 17 maart 2021

Ik woon graag de volgende infosessie(s) bij
Ik blijf graag op de hoogte van het RITCS School of Arts via een maandelijkse nieuwsbrief.
Deel dit