Monoloog: CALIFORNICATION - Lena Majri

Lena
Data
,
21:10
,
19:20
,
16:40
Waar?
RITCS I Campus Bottelarij I Studio 7 I Delaunoystraat 58 I 1080 Molenbeek
Prijs
Gratis
Reservatie
Reserveren verplicht via tickets.ritcs.be
Voorstelling

Tijd om te spelen. Van 15 t.e.m. 18 december kan je in de Bottelarij gaan kijken naar de monologen van onze masters Acteren. In samenwerking met de studenten van de 2e bachelor Podiumtechnieken werkten ze de afgelopen weken aan hun eerste solovoorstelling van dit jaar. Reserveer nu je tickets en werp zo een eerste blik op onze aankomende lichting van de opleiding Drama. 

Vluchten? Nee, ‘t was... een soort... onrust. Ik heb dat altijd al gehad. Vogels die wegtrekken voor de winter worden onrustig, schijnt het, en dat heeft een naam, in het Duits. Zugunruhe… Zugunruhe… Zugunruhe… Zugunruhe…  Zugunruhe… Wanneer het tijd is om te vertrekken, beginnen die beesten met hun vleugels te flapperen en in het rond te springen. Ik was diene vogel, ik moest mijn vleugels spreiden! 

Credits 

Tekst: Lena Majri, Ellen Vervaet, Jeroen Theunissen 
Coaching: Febe Coysman, Ellen Vervaet 
Techniek: Astrid Vansteenkiste (2BA Podiumtechnieken)

Info & tickets 
De toegang is gratis maar reserveren is verplicht via tickets.ritcs.be. De plaatsen zijn beperkt tot 50 per voorstelling dus wees er snel bij. Extra waarschuwing voor de RITCSers: kom op tijd, laatkomers kunnen niet meer binnen. 

Coronamaatregelen
! COVID SAFE TICKET bij de ingang + MONDMASKER verplicht aan tijdens de voorstelling! Vermijd discussie aan de deur: geen ticket en geen mondmasker is geen toegang. Verder wordt er extra ingezet op ventilatie van de ruimte. Tenslotte: voel je je ziek, blijf dan thuis. 

Deel dit