Limbo - Ira A. Goryainova

Limbo
Data
,
14:00
to
19:00
Waar?
Studio 1, Campus Dansaert, RITCS School of Arts, Antoine Dansaertstraat 70, 1000 Brussel
Prijs
Gratis
Reservatie
Reservatie / reservation > inge.pieters@vub.be
LICHTING RITCS - ONDERZOEK

Ira Goryainova onderzocht voor haar onderzoeksproject de relatie tussen de drie elementen van het toeschouwerschap in de audiovisuele kunsten met name het afgebeelde lichaam, het waarnemende lichaam en de filmdiscipline zelf. Het resultaat hiervan is een reeks artistieke werken waarvan het documentaire essay Bile en de experimentele kortfilm voor drie schermen Limbo de belangrijkste resultaten zijn. De innemende installatie kan je op 23 juni in première bekijken in Studio 1 van het RITCS School of Arts. 

Limbo - 14u tot 19u in loop - Studio 1 RITCS
In de nasleep van wereldwijde onomkeerbare klimaatveranderingen liep er iets fout in de natuurlijke cirkel van leven en dood – er was geen ontbindingsproces meer van menselijke lichamen. In een veldhospitaal te midden van een woud zorgen verpleegsters voor patiënten wier dood is uitgesteld.

Info & tickets

De installatie 'Limbo' maakt deel uit van de publieke verdediging van onderzoekster Ira A. Goryainova. De openbare verdediging vindt plaats om 16u. Wil je graag aanwezig zijn bij de publieke verdediging en/of de film Bile en/of de installatie Limbo, stuur dan voor 20 juni een e-mail naar Inge.Pieters@vub.be.

Deel dit