Digitale infodag: Educatieve Opleidingen

Mirjam Devriendt Labo Educatieve Opleidingen
Data
,
10:00
to
12:00
Waar?
Online via MS Teams
Infosessie over studierichting

Foto: © Mirjam Devriendt 

Heb je al een Bachelor of Master in de Kunsten op zak, en wil je jouw liefde voor de kunsten doorgeven? 
Of ben je momenteel al aan de slag als leerkracht, maar wil je je kennis en vaardigheden binnen het artistiek onderwijs verder verdiepen?
Dan kan je starten aan één van de educatieve opleidingen in de kunsten aan het RITCS School of Arts. Het RITCS en het Koninklijk Conservatorium Brussel slaan als Schools of Arts van de Erasmushogeschool Brussel de handen in elkaar om jou op te leiden tot een gepassioneerde kunstenaar-leraar

Wil je meer weten? Op zaterdag 25 juni 2022 organiseren we samen met het KCB een digitale infodag van 10u-12u waar je met al je vragen terecht kan over alle Educatieve Opleidingen:
- Educatieve Master Muziek en Podiumkunsten
- Educatieve Master Audiovisuele Kunsten
- Educatieve Bachelor Audiovisuele Kunsten
- Educatieve Bachelor Musical  
Je kan je inschrijven via de reservatielink bovenaan deze pagina. Na je registratie ontvang je een bevestigingsmail met een link naar MS Teams, waar de infodag zal plaatsvinden. Je kan tussen 10u en 12u vrij binnenspringen wanneer het voor jou past. Je hoeft verder ook geen extra software te downloaden. Controleer op voorhand wel zeker even of je microfoon en camera werken. 

Een educatieve opleiding in de kunsten is er voor elke kunstenaar die een positieve keuze wil maken om als kunstenaar-leraar aan de slag te gaan en die vanuit zijn engagement zijn artistieke kennis willen vertalen naar de samenleving via het onderwijs, community-art, educatief werk of sociaal-artistiek werk. 

 

Deel dit