Ellen Vermeulen Mindblowers

Ook Ellen Vermeulen is een mindblower

Nieuws

In het boek ‘Mindblowers’ delen kunstenaars en wetenschappers hun uniek perspectief op de wereld. Elke auteur vertrekt vanuit een specifieke context van nieuwsgierigheid en verwondering. Onderzoekster en docente Ellen Vermeulen schreef mee aan het boek dat sinds deze zomer in de rekken ligt. Mindblowers is een initiatief van de VUB - Vrije Universiteit Brussel en de KVS.

Wetenschappers en kunstenaars zijn de visionairs van de samenleving. Om hen een podium te geven, riepen de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en de Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS) Mindblowers in het leven, met jaarlijkse unieke performances tussen kunst en wetenschap.

Meer dan 40 kunstenaars en wetenschappers delen hun perspectief op de wereld nu ook in het boek ‘Mindblowers’. Een stimulerende en onvergetelijke reis doorheen de zintuigen. De thema’s ‘Verzet’, ‘Verbeelding’, ‘Tijd’ en ‘Schoonheid’ vormen lenzen waardoor de auteurs onze wereld bekijken. De inspirerende inzichten doorbreken de traditionele verdeling tussen kunst en wetenschap.

Lees het volledige persbericht van de VUB hier.

Deel dit