Filmvoorstelling ‘Cleo’ + Q&A Eva Cools

Film cleo Infodag RITCS q&A
Dates
,
19:30
Location
Online
Price
Gratis
Reservation
Reservatie mogelijk tot 9 maart 19:00 I Reserveer je ticket als toekomstig student
Cultuur voor toekomstige studenten

CINEMA RITCS programmeert in maart verschillende online filmvertoningen en trakteert daarbij de toekomstige studenten op een gratis zitje. Op dinsdagavond 9 maart kan je in samenwerking met Lumière online kijken naar de Brusselse film ‘Cleo’, gevolgd door een Q&A met regisseur Eva Cools.

Over de film

Cleo (17) overleeft een verkeersongeval waarin haar ouders om het leven komen. Haar liefhebbende oma probeert Cleo en haar broertje een warm nest te bieden, maar moet het ontgelden met een rebelse tiener. Cleo zoekt troost in haar pianospel en de muziek van Rachmaninov, maar ook bij de mysterieuze Leos… .  De film speelt zich vrijwel integraal af in Brussel. Fun fact: ook alumnus Drama Jeff Aendenboom vertolkt een kleine rol in de film. “Cleo is een dijk van een eerste langspeelfilm, pakkend verbeeld en vaardig verteld.” Metro 

Na de filmvoorstelling gaat CINEMA RITCS in gesprek met regisseur Eva Cools via Zoom. 

Reserveer je ticket!

CINEMA RITCS houdt 30 tickets aan de kant voor toekomstige studenten! Reserveer je plaats dan ook snel via tickets.ritcs.be. Voor aanvang van de voorstelling krijg je van ons de link doorgestuurd met de code om naar de film te kijken.  

Trailer

Share this