Lezing: hoe een carrière starten als schrijver (Frederik Willem Daem)

Lezing Frederik Willem Daem carriere schrijver infodag RITCS infosessie
Dates
,
14:00
Location
Online
Price
Gratis
Reservation
Registratie via formulier
Open lessen

Schrijver Frederik Willem Daem studeerde in 2012 af aan het RITCS School of Arts aan de richting Schrijven. Hij publiceerde verhalen in onder meer Das Magazin, Revisor, The Literary Review, DW B. In de nazomer van 2015 debuteerde hij met de verhalenbundel Zelfs de vogels vallen, die bekroond werd met de Debuutprijs 2016. In 2020 verscheen zijn eerste roman Tekens van leven, die lovend ontvangen werd en genomineerd was voor De Bronzen Uil. 

Op donderdag 18 maart 2021 geeft Daem een lezing aan de studenten Schrijven en werpt hij een blik op het maken van een carrière als schrijver. Als toekomstig student van het RITCS kan je deze lezing bijwonen.

Data 

De lezing van Frederik Willem Daem vindt plaats op donderdag 18 maart 2021 om 14u.

Interessant voor 

Toekomstige studenten Schrijven.

Registreren 

Je kan je registreren voor deze lezing via onderstaand formulier. Enkele dagen voor de start van de lezing krijg je van ons de link toegestuurd waarmee je de lezing kan volgen.

Registreer voor de lezing

Jouw gegevens

Keuze open lessen

Ik woon graag de volgende open les(sen) bij:

Extra vraag met betrekking tot de open repetitie

Aantal plaatsen
Indien je je registreert voor de open repetitie van Drama willen we je vragen om door te geven hoeveel plaatsen je wenst te reserveren. Om zoveel mogelijk toekomstige studenten een kans te geven om de repetitie bij te wonen willen we je vragen om alleen of met één ouder te komen.
Ik blijf graag op de hoogte van het RITCS School of Arts via een maandelijkse nieuwsbrief.
Share this