Open les: filmgeschiedenis

Open les: filmgeschiedenis
Dates
,
14:00
to
15:30
Location
Online
Price
Gratis
Reservation
Registratie via formulier
Open lessen

Wie filmpassie zegt, zegt Wouter Hessels. Tijdens de open les ‘filmgeschiedenis’ laat docent en filmkenner Wouter Hessels je proeven van film en zijn rijke geschiedenis. Doorheen zijn carrière was Hessels nationaal en internationaal te gast op verschillende festivals, waar hij als spreker zijn expertise met de kijker mocht delen. Hessels is naast docent en filmexpert ook coördinator van CINEMA RITCS. 

Data 

De open les filmgeschiedenis vindt plaats op zaterdag 13 maart 2021 van 14u tot 15u30. 

Interessant voor 

Toekomstige studenten Regie, Productie, Schrijven, Cinematografie, Montage, Sound Design en Animatiefilm.

Registreren 

Je kan je registreren voor deze open les via onderstaand formulier. Enkele dagen voor de start van de les krijg je van ons de link toegestuurd waarmee je de les kan volgen.

Ook interessant 

CINEMA RITCS programmeert in maart verschillende online filmvertoningen en trakteert daarbij de toekomstige filmstudenten op een gratis zitje. Op dinsdagavond 9 maart kan je in samenwerking met Lumière online kijken naar de Brusselse film ‘Cleo’, gevolgd door een Q&A met regisseur Eva Cools. Dinsdagavond 16 maart werpen we dan weer een blik over de grens met het Ji.hlava film festival en de Tsjechische documentaire ‘The New Shift’ gevolgd door een Q&A met de regisseur. Raadpleeg het overzicht van de voorstellingen via onze agenda. 
 

Registreer voor een open les

Jouw gegevens

Keuze open lessen

Ik woon graag de volgende open les(sen) bij:

Extra vraag met betrekking tot de open repetitie

Aantal plaatsen
Indien je je registreert voor de open repetitie van Drama willen we je vragen om door te geven hoeveel plaatsen je wenst te reserveren. Om zoveel mogelijk toekomstige studenten een kans te geven om de repetitie bij te wonen willen we je vragen om alleen of met één ouder te komen.
Ik blijf graag op de hoogte van het RITCS School of Arts via een maandelijkse nieuwsbrief.
Share this