Infodag 2021

RITCS infodag 2021
Dates
,
10:00
to
16:30
Location
Campus Dansaert & Campus Bottelarij
Price
Gratis
Reservation
Blijf op de hoogte door je te registreren!
Infomoment

Over de infodag

Wil je in september starten aan jouw toekomst in de kunsten? Kom dan op zaterdag 13 maart 2021 tussen 10u en 16u langs op onze infodag en ontdek meer over onze verschillende opleidingen.

Het RITCS stoomt toekomstige makers klaar voor de audiovisuele sector en het theater. Jaarlijks studeren er tal van regisseurs, acteurs, radiomakers, schrijvers, podiumtechniekers, animatiemakers, monteurs, cameramannen en geluidsvrouwen, productieassistenten en televisiemakers af aan onze School of Arts.

Het RITCS is samen met het Koninklijk Conservatorium Brussel onderdeel van de Erasmushogeschool Brussel (EhB). We beschikken over twee campussen in het centrum van Brussel. Campus Dansaert, in de bruisende dansaertstraat, is de thuisbasis van de studenten Audiovisuele Kunsten. Campus Bottelarij, op een boogscheut van het kanaal, is de creatieve hotspot van de studenten Drama en Podiumtechnieken.

Tijdens onze jaarlijkse infodag smijten we de deuren van onze campussen open en stellen we onze opleidingen en afstudeerrichtingen aan je voor. Onze docenten en studenten beantwoorden graag al jouw vragen en leiden je rond in de verschillende studio's en ateliers. Tijdens de infodag ontmoet je ook verschillende studenten die aan hun projecten aan het werk zijn. Bij hen kan je aftoetsen hoe het is om te studeren aan onze School of Arts. Studie- en trajectbegeleiders zijn daarnaast ook doorlopend aanwezig om je te informeren over je studietraject. Heb je nog vragen omtrent de toelatingsproeven? Dan is de infodag ook hét moment om al je vragen te stellen en je te registreren! 

Registreer je onderaan deze pagina voor de infodag en blijf op de hoogte! 

 

 

De infodag en het coronavirus 

Op dit moment is het nog koffiedik kijken op welke schaal we onze infodag dit jaar zullen kunnen organiseren. We hopen jullie, rekening houdend met de dan geldende maatregelen, natuurlijk massaal te mogen verwelkomen op onze campus. Blijkt het in maart niet mogelijk te zijn om veel bezoekers te verwelkomen dan gaan we op zoek naar alternatieve manieren om je te informeren. Registreer je alvast onderaan deze pagina en blijf op de hoogte van de meest recente informatie! 

Registreer je en blijf op de hoogte!

Ik heb interesse in de volgende opleiding(en)
Ik blijf graag op de hoogte van het RITCS School of Arts via een maandelijkse nieuwsbrief.
Share this