Prikbord: jobs, stages, vrijwilligers

Hieronder vind je een lijst van jobs, stages en oproepen voor vrijwilligers.

Deze worden door bedrijven en organisaties ingediend via http://vacaturesextern.ehb.be

Stagiair Communicatie & Marketingafdeling

Naam bedrijf: FNAC BELGIUMFnac is binnen de detailhandel op cultureel en technologisch vlak een belangrijke referentie. In de 9 Fnac- winkels en op Fnac.be vind je een brede waaier van technische producten alsook boeken, cd’s, dvd’s, games, speelgoed, home & designproducten én concerttickets. Daarnaast organiseert zij tal van gratis miniconcerten en literaire ontmoetingen in de forums.

Lees meer

bestuurssecretaris preventieadviseur arbeidsveiligheid niveau I

Naam bedrijf: provinciebestuur Vlaams-BrabantDe Provincie Vlaams-Brabant zoekt een voltijdse preventieadviseur arbeidsveiligheid niveau 1 (m/v) voor de Interne Preventiedienst via een vervangingsovereenkomst- standplaats Leuven.

Lees meer

deskundige financiën

Naam bedrijf: provinciebestuur Vlaams-BrabantDe provincie Vlaams-Brabant zoekt een voltijdse contractuele deskundige financiën voor de dienst provinciebelastingen, boekhouding en thesaurie, via werving.

Lees meer

Stage: decor en set dressing

Naam bedrijf: TRS - Stijn VerhoevenVoor opnames van de kerst-televisie-spot van Joe FM, zoeken we 4 tot 6 stagiaires om te assisteren bij de opbouw van allerlei stoere 'kerst-situaties'. De draaidagen zijn maandag 18 (avond+nacht) en dinsdag 19 november (dag+avond+nacht). Het werk varieert van fijne set dressing in een truckerscabine, tot een park decoreren en een lichtgevende hertenkop aan de gevel van een kantoorbuilding hangen. De spot wordt geregisseerd door Jan Boon (laatse 'Hooverphonic' videoclip) en de zweed Robert Nylund.

Lees meer

International JOBS

Naam bedrijf: Vzw International Contacts Internatonal JOD days is een beurs, in Brussel, voor studenten of werkzoekenden, die een job of stageplaats zoeken in het buitenland, of die een activiteit wensen te ontwikkelen in een internationale context. Zullen aanwezig zijn op de beurs: ambassades van talrijke landen, ministeries, internationale organisaties, en tal van bedrijven op zoek naar medewerkers die in het buitenland willen gaan werken.

Lees meer

Rits - Dansaertstraat 70 - 1000 Brussel - Telefoon: +32 (0)2 507 14 11

| Homepage | Contact  | Ritscafe | Studentenmail | Docentenmail | Favorieten